Seegmillers Enzo. Opdræt og avlstjeneste!

Velkommen til Opdræt Solgård!

Landets ældste opdræt! Vi kan tilbyde, et fællesskab med 40 års erfaring indenfor avl og opdræt. Vi har  opdræt af racen American Standart Rat Terrier. Vi går ikke så ofte på udstilling, vi holder af livet på landet med avl/opdræt, og sætter en ære og glødende interesse ind i arbejdet bag dette!

RatTerrier hvalpe

Her i vores hyggelige opdræt får du USA stambogsførte, samt DKK. X-reg. stambogsførte hvalpe,  avlstjeneste/parring, samt avlsvejledning. 

Seegmillers Pejula Opdræt

Vil du være med?

 

Rat Terrier gruppen Danmark (RTDK) er et fællesskab som foreløbigt tæller 36 medlemmer og 30 RatTerrier, da vores hunderace er ret ny i Danmark & Skandinavien! Derfor er den af gode grunde ikke så udbredt endnu. Alle med interesse kan blive medlem i Rat Terrier gruppen Danmark Vi er en selvstændig forening på frivillig basis derfor koster det kun 150 kr. årligt for voksne og 50 kr. for børn at være medlem. (se mere u. vedtægter)

Rat Terrier gruppen Danmark er et interessefællesskab! Alle er velkomne! Vi holder klubmøde/Hundetræf en gang om året. (eller efter ønske/behov.) Er du interesseret i at være med? Så kontakt os venligst på Tlf. 55444801/22173248/22728908 eller gå til vores anden hjemmeside på: 

 https://www.facebook.com/groups/184425539572449/?ref=bookmarks

Eller Opdræt Solgård's ratterrier

 

Seegmillers Floke Opdræt og avlstjeneste!

Rigtig god fornøjelse på siden her!

🤩

Med venlig hilsen

Blanca Deena Karen Johansen