Her på siden vil der hovedsaligt blive opslået nyheder! Hvis du som medlem ønsker et oplsag kan vi kontaktes på Tlf. 22173248 eller på email: deena@jubiimail.dk 

 Nyhedsbrev 

 

Kære Hundevenner.

 

Nyhedsbrev august/september

 

Sommeren er gået med at få styr på mange udfordringer på privatfronten.  Ombygning /udvidelse. Restaurering osv. Vi fik ikke selv nogen hvalpe som ventet. Uvist af hvilken årsag. Det var en skuffelse.

 

Til Gengæld kunne vi glæde os over det flotte hvalpekuld på Kennel Hedemosen v/Cirkeline Brandt.

 

Meget smukke hvalpe. Hvoraf vi kommer til at følge en af dem som prof. Rottefængerhund. Vi har jo et par stykker i vores gruppe i forvejen. J Altid skønt at følge en lille ny.

 

Midt i travlheden har der været tanker om hvordan vi med restriktioner osv. fik realiseret en dag i hundelegeland. Hvilket vi ikke så muligt med og uden test og pass osv. Det besværliggør jo tingene en del.

 

Jeg fik heller ikke rigtig nogen respons på forslaget så nu er vi nået til sidst i August.

 

Jeg foreslår derfor at vi tager det hele ganske afslappet og har nogen lyst til at mødes til en fællesdag bliver det her på Solgård i Haven Jeg foreslår som dato søndag d. 12.9. såfremt det er muligt da vi aldrig ved hvornår der kommer yderligere politiske tiltag, restriktioner og nedlukninger. Vi har lige et par ting på dagsordenen som vi vil tage ved samme lejlighed.

 

Vi vil glæde os til at se Jer til Solgårds hundehygge/gruppemøde d.12.9.2020. kl. 14 til kaffe Ta. Gerne lidt sødt med til fælles hygge. J Vær rare at tilmelde Jer til Deena på tlf. 22173248

 

De bedste hilsner og vel mødt!

 

Deena/ Ratterriergruppen Danmark

 

 

 

******************************************** 

Vi satser på at have salgsklare hvalpe vinter 2021/22.

 

Ring og hør mere!🤪

 

Eller mød os på facebook her:

https://www.facebook.com/groups/184425539572449/?ref=bookmarks

Eller her:

https://www.facebook.com/Opdr%C3%A6t-Solg%C3%A5rds-ratterrier-209854322421315/

 

 

 

Nyhedsbrev maj 2021

Kære alle,

Så er det tid til et lille skriv her fra, RatTerrier Gruppen Danmark.

Da vi førhen, hørte under DTK. Havde vi fælles møde dag, på hundens dag ligesom klubben.

Det behøver vi ikke længere rette ind efter!

Da vi er to’ der forventer hvalpe først i juni kan det godt blive lidt presset at afholde vores fællesdag/generalforsamling lige midt i ”fødselsdagene” Vi har derfor valgt at udskyde denne dejlige dag til hen på sommeren når forhåbentlig alle har nydt en dejlig sommerferie.

Vi har desuden overvejet at vi fremtidigt vil holde møde et sted hvor der er mere plads til de mange vi efterhånden er blevet til. Således påtænker vi at finde en ”legeplads med mulighed for hundeaktiviteter, ligeledes har vi planer om at inviterer en dommer der kan give en åben skuebedømmelse af din hund (kun for underholdningens skyld!) Der vil ikke fremgå nogen papirer.

Der vil alligevel være mulighed for at indtage vores madpakke og vi vil tage Kage og kaffe/te med til den menneskelige hygge. Vi tror det vil blive sjovt for hundene.

Vi må dog nok påregne et mindre beløb for at leje os ind. Vi ved endnu ikke hvad det kommer til at koste. Men Vi tænker at hvis vi deler, så bliver det kun et lille beløb. Jo flere vi er jo billigere! Jeg vil henover de næste uger finde ud af pris. Men vi regner med ca. 100 kr. pr. hund/familie

Foreløbigt bedes I sætte kryds i kalenderen d. 21 August. Mere detaljeret info følger!

De bedste forårs hilsner fra Deena

RatTerrier Gruppen Danmark

 

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

 

Nyhedsbrev september 2020-09

 

Kære hundevenner,

 

Reff. Af møde.

 

Efter et hyggeligt og vellykket træf’ på Solgård 5.9 blev det på vores fællesmøde vedtaget at vi fortsætter vores hundeklub i uafhængighed af andre klubber. ( Til de som ikke er informerede kan jeg kort oplyse at jeg p.g.a. uoverensstemmelser om racestandarten og manglende opbakning til racen, er fratrådt som racerep i DTK.) Det fritstiller os fra at skulle stambogsfører i en bestemt organisation. Ligesom vi også helst ser at racestandarten forbliver fastlagt som den fra starten er givet fra USA. Dette er den bedste måde at beskytte racen imod en usund udvikling. ( Det er jo det levende guld, vi har at gøre med!) J Vi har indset fordelene ved at være ”selvhjulpne” m.h.t. promotion af racen her i Norden. Vi vil fortsat hedde Rat Terriergruppen Danmark, Dog vil der blive oprettet en forening for betalende medlemmer. Da vi jo i fællesskab gerne vil kunne få designet og købe forskellige former for merchandise. Som. F.eks streamers til bilen med flot logo eller T-shirt, tasker. O.a. sjove ideer, samt en fin folder om grundlæggende oplysninger om racen og visitkort om vores forening. I starten vil vi nok være lidt låste af en lille økonomi, men, men. Det vil jo med tiden blive bedre. J I forbindelse med oprettelse af den betalende forening vil der være en del administrativt frivilligt arbejde. Vi vil dog gå stærkt ind for enkelthed. Så vi ikke bruger al den tid ved skrivebordet der skulle bruges på ”det sjove med hundene” Vi har således fælles repræsentation af og ansvar for, at vores dejlige race bliver promoveret af os selv! Med den fordel at vi jo kender og elsker vore hunde. Der vil så blive udnævnt et par oplysningstelefonnumre der kan vejlede Rat Terrier interesserede, til at besøge en frivilligt gæstfri Rat Terrier familie, så folk kan se hundene i deres lokalområde ”sådan cirka” Det hele er endnu på ”tegnebrættet” Men det skal nok blive godt ved FÆLLES HJÆLP. Vi ser MEGET gerne interesse for dette tiltag til at skabe et solidt og blomstrende fællesskab. Vi bliver jo flere og flere! J J Der vil blive meget mere at tale om m.h.t. de praktiske ting Jeg kan dog på nuværende tidspunkt sige at der vil blive en for medlemmer årlig kontingent på et symbolsk beløb til opstart. Ligesom der vil blive udarbejdet de lovpligtige foreningsvedtægter (så enkelt som vi kan gøre det) Mere om det alt sammen hen over efteråret. Når vi har fået iværksat det praktiske.

 

Derud over gik vores dag med hygge kaffe hundeleg og sludder om løst og fast, glæder, bekymringer, gode råd og erfaringsudveksling. En skøn familiedag! Tak til deltagerne for at bidrage til festlighederne! <3

 

De bedste hilsner til alle!

 

Deena & co.

 

Så fik vi Dansk statsborgerskab!

Seegmillers Floke 5 mdr.

Seegmillers Frida 5 mdr.

Pejula, ankom til Solgård fra USA, forår 2014. Hun er nu mor til et hvalpekuld!

Fanny & Pejula i leg. Her, 3 mdr. gamle. foto: Seegmillers Farm USA 2014!