Vi besluttede for ca. 10 år siden at skifte race efter i mange år at have opdrættet anden Terrier-race samt Jagthunde. Valget faldt på American standart RatTerrier. Som er en dejlig alsidig hunderace. Her' får man en stor hund i en mindre og handy krop. Og det vigtigste en gennemsund race! Vores hunde er importerede fra Kirksville Missourri USA.

Vi har købt vores hunde fra USA's førende kennel. Da vi ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Vi vil sætte alt ind på at gøre avl og opdræt så kvalitetsfuldt som muligt og vi vil forsøge at imødekomme ønsker fra interesserede hvalpekøbere og avlskunder.

Der er dog visse ting vi beder om at man vil huske. 

Vi har ikke hver dag året rundt, lige den' farve hund i den ønskede alder til levering i uge xxx. Dette kan vi ikke efterkomme, fordi "varen" er et levende lille væsen, som naturen har udvalgt til at fødes på et for naturen rigtigt tidspunkt og med en for naturen ganske smuk farve, bestemt af mange faktorer. Ligesom vi ikke kan garanterer køn. Naturens orden har vi ingen indflydelse på!

Da vi er landets første og hidtil eneste opdræt! Med foreløbigt fire voksne avlsegnede hunde vil der derfor ikke være hvalpe hele tiden. Vi kan derfor tilbyde at man forud reserverer en hvalp, for at sikre sig en hvalp næste gang vi har hvalpe. Man kan så vælge hvalp efter køn i den rækkefølge man er blevet skrevet op. Dette sikrer at man får den hvalp man ønsker. Forud reservation, har et depositum på 1500 kr. som fratrækkes hvalpens pris ved køb. Kan vi ikke opfylde ønsket om køn, Og du derfor vælger ikke at købe hvalp, returneres depositum. 

Ved køb af hvalp bliver du automatisk skrevet på vores klubs medlemsliste! Det er ganske gratis! Dansk RatTerrier Klub (DRK) er et interesse fællesskab med plads til hundehyggedage og oplysning om praktiske ting omkring racen samt nyheder.

Husk! Vi har over 40 års erfaring med avl og opdræt.

Samt healing og rådgivning for hunde, katte og heste! Vi deler hjertens gerne ud af vore rigdomme fra konto'en i erfaringsbanken! 🤩 

Med venlig hilsen

Blanca (Deena) Karen Johansen  & Kim Brock Faber