Næste aktivitet vil være:

VIGTIGT Klubmøde! samt Hvalpe/unghunde-træf 2019. Afholdes 1ste Juni  kl. 12.30 på Solgård med medbragte madpakker! Når alle er mødt vil vi sammen spise vores medbragte mad i den hyggelige have. De hunde som kan løbe uden snor må gerne løbe frit rundt i haven (som er indhegnet!) og lege frit, imens vi spiser vores medbragte mad. (Din hund kan også komme i løbegård og lege! hvis du er mere tryg ved det.) Derefter vil vi tage hul' på kaffehyggen, og kage som Solgård giver! Samt selve generalforsamlingen med div. punkter vi vil gennemgå. Samt praktisk information om hvor langt racen er kommet i forskelligt klubregi og div. godkendelse i FCI osv.  Imens vore hunde slapper af på h.h. gårdspladsen og hundegård i haven.

Vi håber MEGET at alle vore hvalpe fra både første og andet kuld møder op med deres mennesker! for NU er det ALVOR! 🤪

Der vil være masser af tid til at udveksle spørgsmål og erfaringer og gode råd, med hinanden. Vi satser på en rigtig nydedag!

De bedste hilsner og vel mødt, til alle, fra

Deena Østmar

Racerepræsentant

Dansk RatTerrier klub/

DTK  

Referat af dagens begivenheder vil blive slået op her på siden til de som er forhindrede i at komme!

I Bedes senest d 15 maj påskrive Jer tilmelding for Det årlige sommertræf/generalforsamling eller melde ud til Deena på tlf. 22173248 ellers blot her: email. deena@jubiimail.dk

Kære børn vi vil blive SÅ glade for at se Jer!