Næste aktivitet vil være:

Nyhedsbrev

 

Kære Hundevenner.

Nyhedsbrev august/september

Sommeren er gået med at få styr på mange udfordringer på privatfronten.  Ombygning /udvidelse. Restaurering osv. Vi fik ikke selv nogen hvalpe som ventet. Uvist af hvilken årsag. Det var en skuffelse.

Til Gengæld kunne vi glæde os over det flotte hvalpekuld på Kennel Hedemosen v/Cirkeline Brandt.

Meget smukke hvalpe. Hvoraf vi kommer til at følge en af dem som prof. Rottefængerhund. Vi har jo et par stykker i vores gruppe i forvejen. J Altid skønt at følge en lille ny.

Midt i travlheden har der været tanker om hvordan vi med restriktioner osv. fik realiseret en dag i hundelegeland. Hvilket vi ikke så muligt med og uden test og pass osv. Det besværliggør jo tingene en del.

Jeg fik heller ikke rigtig nogen respons på forslaget så nu er vi nået til sidst i August.

Jeg foreslår derfor at vi tager det hele ganske afslappet og har nogen lyst til at mødes til en fællesdag bliver det her på Solgård i Haven Jeg foreslår som dato søndag d. 12.9. såfremt det er muligt da vi aldrig ved hvornår der kommer yderligere politiske tiltag, restriktioner og nedlukninger. Vi har lige et par ting på dagsordenen som vi vil tage ved samme lejlighed.

Vi vil glæde os til at se Jer til Solgårds hundehygge/gruppemøde d.12.9.2020. kl. 14 til kaffe Ta. Gerne lidt sødt med til fælles hygge.  Vær rare at tilmelde Jer til Deena på tlf. 22173248

De bedste hilsner og vel mødt!

Deena/ Ratterriergruppen Danmark

 

 

 

 

 

 

 

********************************************

Kære alle,

 

Så er det tid til et lille skriv her fra, RatTerrier Gruppen Danmark.

Da vi førhen, hørte under DTK. Havde vi fælles møde dag, på hundens dag ligesom klubben.

Det behøver vi ikke længere rette ind efter!

Da vi er to’ der forventer hvalpe først i juni kan det godt blive lidt presset at afholde vores fællesdag/generalforsamling lige midt i ”fødselsdagene” Vi har derfor valgt at udskyde denne dejlige dag til hen på sommeren når forhåbentlig alle har nydt en dejlig sommerferie.

Vi har desuden overvejet at vi fremtidigt vil holde møde et sted hvor der er mere plads til de mange vi efterhånden er blevet til. Således påtænker vi at finde en ”legeplads" med mulighed for hundeaktiviteter, ligeledes har vi planer om at inviterer en dommer der kan give en åben skuebedømmelse af din hund (kun for underholdningens skyld!) Der vil ikke fremgå nogen papirer.

Der vil alligevel være mulighed for at indtage vores madpakke og vi vil tage Kage og kaffe/te med til den menneskelige hygge. Vi tror det vil blive sjovt for hundene.

Vi må dog nok påregne et mindre beløb for at leje os ind. Vi ved endnu ikke hvad det kommer til at koste. Men Vi tænker at hvis vi deler, så bliver det kun et lille beløb. Jo flere vi er jo billigere! Jeg vil henover de næste uger finde ud af pris. Men vi regner med ca. 100 kr. pr. hund/familie

Foreløbigt bedes I sætte kryds i kalenderen d. 21 August. Mere detaljeret info følger!

 

Klubmøde, samt Hvalpe/unghunde-træf 2021.  Afholdes lørdag 21 august kl. 11.00 på vores nye legeplads (adresse kommer senere!) med medbragte madpakker! Når alle er mødt vil vi sammen spise vores medbragte mad. De hunde som kan løbe uden snor må gerne løbe frit rundt i området (som er indhegnet!) og lege frit, imens vi spiser vores medbragte mad. Derefter vil vi tage hul' på kaffehyggen, og kage som Solgård giver! Samt selve infomødet med div. punkter vi vil gennemgå. Samt praktisk information om hvor langt racen er kommet i forskelligt klubregi og div. godkendelse i FCI osv.  Imens vore hunde har "fritime"

Vi håber MEGET at alle vore hunde møder op med deres mennesker! 👍

Der vil være masser af tid til at udveksle spørgsmål og erfaringer og gode råd, med hinanden. Vi satser på en rigtig nydedag!

De bedste hilsner og vel mødt, til alle, fra

Deena 

 

Rat Terrier Gruppen Danmark

DKK/ DDH/ Rat Terrier Gruppen Danmark 

OBS!  

Referat af dagens begivenheder vil blive slået op her på siden til de som er forhindrede i at komme!

I Bedes senest d 15.juni påskrive Jer tilmelding for Det årlige sommertræf/fælles gruppemøde til Deena på tlf. 22173248 

Kære børn vi vil blive SÅ glade for at se Jer!