Oversigt over kommende aktiviteter man kan deltage i

 

Vi glæder os til at se Jer! 

Kære alle,

Så er det tid til et lille skriv her fra, RatTerrier Gruppen Danmark.

Da vi førhen, hørte under DTK. Havde vi fælles møde dag, på hundens dag ligesom klubben.

Det behøver vi ikke længere rette ind efter!

Da vi er to’ der forventer hvalpe først i juni kan det godt blive lidt presset at afholde vores fællesdag/generalforsamling lige midt i ”fødselsdagene” Vi har derfor valgt at udskyde denne dejlige dag til hen på sommeren når forhåbentlig alle har nydt en dejlig sommerferie.

Vi har desuden overvejet at vi fremtidigt vil holde møde et sted hvor der er mere plads til de mange vi efterhånden er blevet til. Således påtænker vi at finde en ”legeplads med mulighed for hundeaktiviteter, ligeledes har vi planer om at inviterer en dommer der kan give en åben skuebedømmelse af din hund (kun for underholdningens skyld!) Der vil ikke fremgå nogen papirer.

Der vil alligevel være mulighed for at indtage vores madpakke og vi vil tage Kage og kaffe/te med til den menneskelige hygge. Vi tror det vil blive sjovt for hundene.

Vi må dog nok påregne et mindre beløb for at leje os ind. Vi ved endnu ikke hvad det kommer til at koste. Men Vi tænker at hvis vi deler, så bliver det kun et lille beløb. Jo flere vi er jo billigere! Jeg vil henover de næste uger finde ud af pris. Men vi regner med ca. 100 kr. pr. hund/familie

Foreløbigt bedes I sætte kryds i kalenderen d. 21 August. Mere detaljeret info følger!

De bedste forårs hilsner fra Deena

RatTerrier Gruppen Danmark

 

 

 

 

Link til aktiviteter i DKK:

https://www.hundeweb.dk/dkk/public/openIndex?ARTICLE_ID=26

 

 

Rigtig god fornøjelse!